VEM ÄR JAG BAKOM KAMERAN?


Jag är en glad prick som älskar allt som har med djur och foto att göra! Givetvis har jag också egna husdjur, två katter av rasen brittisk korthår och en 5årig korsningsponny som heter Kirian. Under min uppväxt har det även funnits hund och kanin i familjen. När jag var runt 15år och fick upp intresset på riktigt för fotografering så föll det väldigt naturligt att kombinera mina båda intressen! Sedan dess har jag utvecklats och lärt mig många knep för att få fram det där lilla extra i mina bilder. Något jag alltid strävar efter att fånga på bild är djurens unika personligheter!


fakta om mig:

  • Jag har bott i USA under tre års tid mellan 2013 & 2016 där jag först jobbade som Au Pair och sen pluggade på college inom Fotografi och Grafisk Design.
  • Jag tycker det är så roligt att resa och hade gärna velat fotografera hästar runt om i Europa. Sedan jag skaffade egna djur har det dock inte blivit lika mycket resande men nån gång i framtiden hoppas jag att det blir av!
  • Jag har svårt för att gå upp på morgonen, det är på kvällarna som jag får som mest energi och inspiration! Det är oftast då jag sitter och jobbar med mina bilder.

2År

har jag jobbat som yrkesfotograf! Men jag har haft en kamera i handen och haft passion för fotografering i 17år!

Boka mig som din fotograf


En fotografering med mig innebär en rolig och mysig stund tillsammans! Vi kommer att skapa bestående minnen med ditt djur och dess personlighet i största fokus. Jag har bred kunskap inom både djur och foto och kommer kunna guida dig igenom hela fotograferingen för ett så vackert resultat som möjligt.